Matematik

Moms.

08. juni 2011 af NaddiePigen (Slettet)

Halløj..

Jeg vil gerne have noget hjælp.. Jeg skal snart købe et canon camera til 3.187 kr, men der står også at man skal betale moms (3.187 kr er ikke med moms)...

Så hvad er momsen af 3.187 kr.?

Hjælp hurtigt tak!

- Nadja.


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. juni 2011 af MathiasNordberg (Slettet)

er det ikke bare + 20 %..?


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. juni 2011 af mathon

       kamerapris med moms = 1,25·3.187 = 3.983,75

       moms = 0,25·3.187 = 796,75


Svar #3
08. juni 2011 af NaddiePigen (Slettet)

Okay tak!


Brugbart svar (0)

Svar #4
08. juni 2011 af SuneChr

For at finde momsen, skal der tages 25% af beløbet uden moms.

Moms  =  25% af 3187 kr  =  0,25·3187 kr  =  796,75 kr


Skriv et svar til: Moms.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.