Matematik

Matematik eksamen hf B 26/5

10. juni 2011 af stikdeno (Slettet) - Niveau: B-niveau

da der ikke rigtig er kommet en gennemgang af denne eksamen op nogen steder endnu, så her kommer en lille weekends opgave til alle jer matematik glade mennesker :)

opgaven findes her:

www.uvm.dk/~/media/Files/Udd/Gym/PDF11/Proever%20og%20eksamen/110526%20hfe111_MAT_B.ashx

mine besvarelser:

- 1) n/a

- 2) h = 0.4

- 3) x = -1

- 4)

a) = (7)

b) = (3,11)

- 5) f(x) = 4770*0.98^x

- 6) ja

- 7)

a) 34.56

b) 7.57

c) 4.24

- 8)

a)  27.97 g \ 331.91 g

b) 20%

- 9)

a) højde = 35 \ bredde = 70

b) 1633.33

- 10)

a) 682.84

b) 76.15

- 11)

a) f(x) = 0.22024x-10.3214

b) 10

- 12)

a) x^3-3x^2+2x

b) 6x-15.75

c) pas

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. juni 2011 af Andersen11 (Slettet)

-2) skal have en enhed (km) .

-4) har været gennemgået i en anden tråd. Løsningen er: a) f(x) = 0 ⇒ x = -3 eller x = 8 . f'(x) = 0 ⇒  = 3 .

-7) har også været behandlet i en anden tråd. Resultaterne er næsten rigtige: C = 34,293º , |AC| = 7,570 , |BM| = 4,247 .

-12) c) Løs ligningen f'(x) = 0,375 , dvs x3 -3x2 +2x - 3/8 = 0 ⇔ (x2 - (5/2)x + (3/4)(x - (1/2)) = 0 ⇔ 
                                                              x = 1/2 ∨ x = (5±(√13))/4


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. juni 2011 af rks1971 (Slettet)

Hej. Jer har ikke det samme som dig i 11.a., 12.a og 12.c. 

 11)

a) a = 0.022024

12)

a)

x:                0                       1                     2

f'(x)      -      0            +        0            -        0    +  

f(x)    aft     min      voks   vende   aft     min   voks.

c)

x = 2.15139, x = 0.5, X = 0.34812 


Svar #3
10. juni 2011 af stikdeno (Slettet)

tastefejl i 11 a) 0.02


Skriv et svar til: Matematik eksamen hf B 26/5

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.