Matematik

Hvordan fra An = y·((1+r)^n-1/r) til y = An·r / ((1+r)^n - 1)

12. juni 2011 af NiBø (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvordan fra

An = y·((1+r)^n-1/r)

til

y = An·r/((1+r)^n-1)

vil gerne have en grundig besvarelse med, hvad der skal gøres, og hvilke tal der bliver rykket rundt.


Brugbart svar (1)

Svar #1
12. juni 2011 af mathon

se
 

Vedhæftet fil:udledning_17.doc

Svar #2
12. juni 2011 af NiBø (Slettet)

 Tak for det hurtige svar


Skriv et svar til: Hvordan fra An = y·((1+r)^n-1/r) til y = An·r / ((1+r)^n - 1)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.