Matematik

fra punkt til linje, hjælp!

12. juni 2011 af trinerasmussen1991 (Slettet)

Jeg har lige bevist linjens ligninger i planen.

Men så står der;  Bevis afstanden fra punkt til linje?

Hvilken formel snakker vi så om:

dist(P,l) = ax1 + by1+c / √a^2 + b^2


eller er det denne her:

dist(P,l) = r * PoP / r


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. juni 2011 af hjæææælp (Slettet)

jeg tror det er 

dist(P,l) = ax1 + by1+c / (√a2 + b2)


Skriv et svar til: fra punkt til linje, hjælp!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.