Matematik

rentefod- er det rigtigt?

15. juni 2011 af malicious (Slettet)

Hej, jeg skal bevis formlen til bestemmelse af rentefod og jeg har gjort sådan men har ved ikke om jeg forstået spørgsmålet rigtigt. Så er det rigtigt måden jeg har bevis/skrev det, hvis ikke, plz ret mig så.


r = 6%
6/100=0,06
(1+0,06)=1,06
Fx
K_0=500(1+0,06)=530

Tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. juni 2011 af mathon

               K1 =500·(1+0,06)1 = 530   


Skriv et svar til: rentefod- er det rigtigt?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.