Matematik

Funktion

15. juni 2011 af RealMadrid10 (Slettet) - Niveau: B-niveau

 Der er givet en funktion f ved: f(x) = x^2 - x -6

A) løs ligningen: f(x) = 0

B) løs uligheden: f(x) < 0

Det var en af mine eksamen spørgsmål, som jeg havde svært ved.


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. juni 2011 af Christiantoftjakosben (Slettet)

 du sætter x^2-x-6=0. og finder x
 


Brugbart svar (1)

Svar #2
15. juni 2011 af Andersen11 (Slettet)

B) Da grafen for f(x) er en parabel, der vender grenene opad, tilfredsstilles uligheden i B) af alle x-værdier mellem rødderne fundet i A) .


Skriv et svar til: Funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.