Matematik

Trekanter 2

17. juni 2011 af Adrianmak (Slettet) - Niveau: B-niveau

 Har uploadet den i stedet:P


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. juni 2011 af SuneChr

Ja, og så? Ønsker du det serveret på sølv- eller guldfad?


Brugbart svar (1)

Svar #2
17. juni 2011 af Andersen11 (Slettet)

#0

Meningen med Lektieforum er, at du kan bede om hjælp til et konkret spørgsmål vedrørende en opgave, f.eks. et sted i opgaven, hvor du er gået i stå. Fremgangsmåden er den, at du formulerer opgaven sammen med en beskrivelse af din egen fremgangsmåde og dine resultater, og med en beskrivelse af, hvad dit konkrete problem er. Det er ikke meningen med Lektieforum, at du bare indleverer dine opgavesæt og så kan forvente at få en færdig besvarelse ud i den anden ende.

Dette svar finder anvendelse på de tre opgavetråde, som du har formuleret i dag inden for kort tid her i Matematik forum.


Svar #3
17. juni 2011 af Adrianmak (Slettet)

 Oki sorryy........ det også første gang jeg bruger studieportalen.


Brugbart svar (0)

Svar #4
17. juni 2011 af Andersen11 (Slettet)

#3

Så bør du jo sætte dig ind i reglerne for brugen af StudiePortalen.

Se linien lige under knappen "Opret svar" eller her https://www.studieportalen.dk/Forums/Conditions.aspx


Brugbart svar (0)

Svar #5
18. juni 2011 af Krabasken (Slettet)

B1)  BC/AC = B1C1/A1C1

B2)  cos-rel.  /  sin-rel.  /  180-v1-v2

B3)  T=ab sinC  /  sin-rel. /  A=180-B-C  /  D=180-A/2-C  /  sin-rel.(ADC)

B4)  cos-rel.  /  B=180-A-T  /  sin-rel.(ABT)  /  BA: sin-rel.(ABT)  /  H: sin-rel.(HBA)

B5)  B < 90 da A > 90  /  cos-rel.

Det var lidt starthjælp - prøv nu selv ;-) 


Skriv et svar til: Trekanter 2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.