Matematik

prisme

19. juni 2011 af clej61 (Slettet) - Niveau: 10. klasse

hej jeg vil godt vide om det her er rigtig jeg skal beregn overfladen af en prisme som er 1,5 m i    lang og 2 spidser som er 0,2m  og endestyk på 0,2 m så gør jeg sådan  her og den halve højde er så 10

√202-102  =17,32  og så for at få begge spidser   17,32*2=46,4  og så de tre andre flader 46,4*3=139,2og  så ligger jeg det sammen  139,2+46,4=185,6  eller er jeg helt gal på den men så har jeg vel overflade arealet  ????


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. juni 2011 af SuneChr

Upræcis formulering. Vi skal ikke gætte. Lav en tegning med præcise mål.


Svar #2
19. juni 2011 af clej61 (Slettet)

jeg ved ikke hvordan jeg skal tegne det


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. juni 2011 af SuneChr

Se vedhæftet.

Vedhæftet fil:Prisme SP SECC 190611.doc

Skriv et svar til: prisme

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.