Filosofi

Anvendt Filosofi

05. august 2011 af Grunge (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hey Hey. Ville lige høre om der var andre herinde som også skal starte på Anvendt Filosofi. Der er vist "kun" startet omkring 70, så jeg ved ikke hvor stor sandsynligheden er, men man kan jo altid prøve at høre ad :)


Brugbart svar (3)

Svar #1
09. august 2011 af DennisZach (Slettet)

Fedt initiativ!

Jeg skal også begynde her til september, på bacheloren.

-Dennis Zach Hansen


Svar #2
10. august 2011 af Grunge (Slettet)

Grineren. Ja, jeg er allerede flyttet til Aalborg så keder mig lidt indtil studiet starter. Jeg fandt så ud af at der var en facebook gruppe med Anvendt Filosofi, men der skete vidst ikke så meget. Det er også bacheloren jeg skal starte på. Hvor er du fra?


Brugbart svar (3)

Svar #3
11. august 2011 af DennisZach (Slettet)

  Cool!

Nej der er lidt dødt på FB.
Lige pt. bor jeg i Herlev i storkøbenhavn hos min mor, men flytter også til Aalborg tidligt i september. Og jeg må indrømme at jeg glæder mig sindsygt til at flytte hjemmefra igen. (Jeg tog egentlig min STX i Skive, men var nød til at flytte hjem i ferien grundet dårlige finanser.)


Svar #4
11. august 2011 af Grunge (Slettet)

Det er jo også noget af et spring fra Herlev til Aalborg, men da du har været i Skive så kender du lidt til det jyske. Jeg er fra vestsjælland fra en lille flække der hedder Dianalund, og eftersom jeg ikke har været i Jylland før nu, fik jeg et mindre kulturchok hehe.


Brugbart svar (3)

Svar #5
11. august 2011 af DennisZach (Slettet)

Ja det kan jeg sagtens forestille mig. Men jeg synes nu hurtigt man bliver vant til det. Jeg har heldigvis også gået på efterskole lidt nord for Aalborg, så jeg har "snydt på forhånd" og har allerede et mindre netværk i byen.

Men jeg synes helt sikker at det kunne være spændende at se om man ikke kunne få fat på nogle flere Anvendt Filosof-aspiranter og lave et eller andet her i starten af september inden studiet begynder.


Svar #6
11. august 2011 af Grunge (Slettet)

Okay, det er nok også meget godt at have et lille netværk på forhånd. Det med at arrangere noget lyder som en fin idé. Men så er det bare lige hvordan man får fat på folk. Starter studiet ikke allerede d. 1 september? Jeg hedder forresten Lauge Andersen.


Brugbart svar (3)

Svar #7
12. august 2011 af DennisZach (Slettet)

 Hej Lauge. ;)

Jo, eller vi har immatrikulation d. 1.. Det viste sig vidst at jeg havde lidt travlere med bolig jagten end jeg først havde antaget, men det skal såmen nok gå. Jeg prøver lige at finde dig på FB.


Brugbart svar (3)

Svar #8
12. august 2011 af DennisZach (Slettet)

 Det kunne jeg ikke.


Svar #9
12. august 2011 af Grunge (Slettet)

Det er fordi jeg ikke har facebook. Jeg er en uddøende art, haha. Har du ikke fundet bolig endnu? Og jeg har forresten fundet dig på FB gennem anvendt filosofi gruppen, er det Hunter S. Thompson du har som profil-billede?


Brugbart svar (3)

Svar #10
12. august 2011 af DennisZach (Slettet)

 Sejt. ;)

Nej jeg leder vildt og voldsomt, er skrevet op til 61 kollegieboliger og er igang med at prøve at kontakte udlejere af 3 private lejligheder.

Og ja, det er Hunter S. Thompson.


Svar #11
12. august 2011 af Grunge (Slettet)

Ja, men det ikke at have FB i dagens Danmark er sku ikke altid lige praktisk. Danmark er jo fyldt med FB-junkier! Hehe.

Hvis du er skrevet op til så mange burde du vel også kunne få noget, men det er jo snart det går løs. Måske er det egentlig begrænset hvor meget vi kan få arrangeret inden studiestart, men der er vel også nogen tutorer der har planlagt noget.


Brugbart svar (3)

Svar #12
12. august 2011 af DennisZach (Slettet)

 Ja det indser jeg også lidt efterhånden.

Har heldigvis også lige fået arrangeret at kunne bo hos nogle venner indtil november i hvert fald, så der burde jeg have lidt ekstra tid at løbe på. Fordi, ja for satan hvor er tiden pludselig gået hurtigt synes jeg.


Svar #13
12. august 2011 af Grunge (Slettet)

Nå men så skal det jo nok gå. Ellers er det så ikke noget med, at Aalborg har noget der hedder "tag-over-hovedet-garanti" eller bolig garanti for studerende. Det mener jeg, at jeg har læst. Jeg kan egentlig godt forstå du syntes tiden går så hurtigt, nu du har travlt med at finde bolig. Men for mig der bare venter på den 1, og ikke har andet at foretage mig end at søge efter et arbejde til ved siden af studiet, der går tiden sgu lidt langsomt. Hehe.


Brugbart svar (3)

Svar #14
12. august 2011 af DennisZach (Slettet)

 Kan jeg forestille mig.

Jo der er tag-over-hovedet garanti, og jeg er faktisk lige for 5 minutter siden blevet ringet op af en udlejer med en lejlighed jeg kan se på her i slutningen af måneden når jeg alligevel er taget til Aalborg. Ja man kan godt gå lidt i panik med flytning af møbler og at finde penge til depositum og sådan.


Svar #15
12. august 2011 af Grunge (Slettet)

Okay, tillykke. Så må du se om det er noget. Ja, det bliver noget af en flytning hvis du skal have møbler med. Jeg købte de få møbler jeg havde brug for i IKEA heroppe. Ellers har man jo nærmest brug for en kassevogn, det er jo ikke til at betale hvis man skulle have et flytt firma til at flytte for sig. Det ville være loco! Haha.


Brugbart svar (3)

Svar #16
12. august 2011 af DennisZach (Slettet)

 Præcis... Jeg har heldigvis mine møbler i en garage i Skive hvor de godt må stå et par måneder, så man kan tranportere det over flere omgange hvis det endelig skulle være. Ellers har jeg heldigvis ikke så sindsygt mange møbler at det gør så meget. Men håber på at have nogle venner, som har nogle forældre med bil og trailer.

Er det ellers et fedt sted du har fået at bo i?


Svar #17
12. august 2011 af Grunge (Slettet)

Ja, der er jo alligevel også et lille styk vej fra Skive til Aalborg, men det er vel alligevel rimelig overkommeligt. Ihvertfald sammenlignet med Herlev og Aalborg! Hehe.

Det er ganske fint. Jeg bor på noget der hedder Vendia Kollegiet, ude i Aalborg Øst. Det ligger lige syd for uni, eller nærmest ende på campus. Jeg skrev mig op hos AKU for 6 måneder siden eller sådan noget, og så var jeg bare heldig at få en af de mange jeg havde søgt, selvom ventelisterne umiddelbart så sygt lange ud.


Brugbart svar (3)

Svar #18
13. august 2011 af DennisZach (Slettet)

 Jeg sidder også i de vildt lange ventelister, men jeg rykkede alligevel 3 felter frem på en i dag (så nu er jeg kun nr. 36! Hurra hvor det går). Men det burde i hvert fald være muligt at finde noget inden november.


Svar #19
13. august 2011 af Grunge (Slettet)

Der er jo også mange der rykker ud hvert år, som bor i en bestemt boligblok, og så går det pludselig stærkt. Og ja, mon ikke du finder noget inden november, der kan jo nå at ske meget på de par uger der er til studiestart.


Svar #20
16. august 2011 af Grunge (Slettet)

Hey Dennis. Burde vi ikke snart modtage en liste med de grundbøger vi skal bruge? Vi er da midtvejs i August nu.


Forrige 1 2 Næste

Der er 35 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.