Matematik

relativ og absolut tilvækst

16. august 2011 af Nikki_Nita (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej,

jeg er lidt i tvivl om, hvad det egentlig vil sige at en til vækst er absolut eller relativ.

Håber der er nogen som kan forklare mig det


Brugbart svar (1)

Svar #1
16. august 2011 af mathon

 

       du har
                         xo som har ændret sig til x

                         absolut vækst = (x-xo)

                         relativ vækst  = (x-xo) / xo = Δx / x


Brugbart svar (1)

Svar #2
16. august 2011 af Studieguruen (Slettet)

#0

        eks. på absolut tilvækst er lineær vækst

        eks. på relativ tilvækst er eksponentiel vækst


Skriv et svar til: relativ og absolut tilvækst

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.