Matematik

Forskellen på 2 tal

18. august 2011 af Soender2 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Er der en formel på hvordan man finder forskellen på 2 forskellige tal?

(Ved godt det er nemt at gøre, men hvad er FORMLEN?)


Brugbart svar (1)

Svar #1
18. august 2011 af Walras

Δx=x1-x0

Hvis du endelig vil have en formel.


Svar #2
18. august 2011 af Soender2 (Slettet)

 Tak skal du have!


Svar #3
18. august 2011 af Soender2 (Slettet)

 Men jeg fatter den ik`? :D


Brugbart svar (1)

Svar #4
18. august 2011 af Walras

Forskellen mellem de to tal = Det ene tal fratrukket det andet tal

Eksempel:

4=8-4,

hvor forskellen imellem 8 og 4 altså er 4.


Svar #5
18. august 2011 af Soender2 (Slettet)

 Tak!


Skriv et svar til: Forskellen på 2 tal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.