Matematik

Hjælp med 3 små opg....

20. august 2011 af Marianne271 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

 1. opg.

En ost vejer 240 g.

Der skæres et stykke på 60 grader af osten.

Stykket vejer ca. ___________ g.

 2. opg.

Reducer..

2 * (y - x) - (2y - x)  = _________

a - 2 * (3 + a)  =__________

 3. opg.

Skriv de manglende tal.

1, ________ , 9 , _________ , 25 , __________.

Plzzz hjælp... & tak på forhånd.. :D


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. august 2011 af Studieguruen (Slettet)

Opg 1)

Går ud fra at osten er rund? 60º svarer til 1/6 af 240 g. Find nu vægten af stykket.

Opg 2)

2·(y - x) - (2y - x) = 2y - 2x - 2y + x = -x

a - 2·(3 + a) = a - 6 - 2a = -a - 6

Opg 3)

Du finder kvadrattallene, som ligger mellem 1, 9 og 25, samt det første kvadrattal efter 25.


Skriv et svar til: Hjælp med 3 små opg....

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.