Kemi

ppm og ppb

21. august 2011 af uiouio (Slettet) - Niveau: C-niveau

Opgave 81. Ved måling af blyindholdet i grønkålsblade finder man, at 214g grønkål indeholder 0,103mg bly. Beregn indholdet i %, i ppm og i ppb.
i_(masse%) (blyindhold)=(m(A))/m_bl *100%= (m(0,00103g))/214g*100%=4,81*?10?^(-5)%
 

Hvordan kan det beregnes til ppm og ppb?


Skriv et svar til: ppm og ppb

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.