Kemi

Mangler

20. august 2011 af uiouio (Slettet) - Niveau: C-niveau

Det er lidt svært for mit vedkommende, at komme videre med opgaverne i bogen, når jeg har svært ved at løse disse. Jeg håber på hurtig hjælp, så jeg kan komme videre :)

Vedhæftet fil: mangler.docx

Svar #2
20. august 2011 af uiouio (Slettet)

Opgave 81. Ved måling af blyindholdet i grønkålsblade finder man, at 214g grønkål indeholder 0,103mg bly. Beregn indholdet i %, i ppm og i ppb.
i_(masse%) (blyindhold)=(m(A))/m_bl *100%= (m(0,00103g))/214g*100%=4,81*?10?^(-5)%
Hvordan beregner jeg til ppm og ppb?
 


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. august 2011 af mathon

 

      %                     ((0,103·10-3 g) / (214 g))·100 = 4,813·10-5 %  =  0,4813 ppm  =  481,3 ppb

     


Skriv et svar til: Mangler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.