Matematik

tal, brøk

21. august 2011 af Ultraviolet (Slettet)

 Hej

Kender I en nem måde til hvordan man kan trække et tal fra en brøk? fx 10- 33/7


Brugbart svar (1)

Svar #1
21. august 2011 af Isomorphician

Fællesnævner


Brugbart svar (1)

Svar #2
21. august 2011 af Zalam (Slettet)

10 = 10/1

Nu kan du forlænge brøken med 7: dvs. 7*10/7*1 = 70/7

Nu har du: 70/7 - 33/7 = 37/7


Skriv et svar til: tal, brøk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.