Matematik

areal beregning

23. august 2011 af postej86 (Slettet)

har fået denne opgave :

ien trapez er arealet 456 cm2, og højden er 13cm. en af de parallelle sider er 22cm.

beregn længden af den anden parallelle side?

håber der en der kan hjælpe


Brugbart svar (1)

Svar #1
23. august 2011 af Andersen11 (Slettet)

Benyt, at i et trapez er arealet

A = (1/2)·h·(a+b)

hvor h er højden, og a og b er de to parallelle sider. Her kendes A, h og a. Find nu b.


Brugbart svar (1)

Svar #2
23. august 2011 af SuneChr

Er de paralelle sider i trapezet  a  og  b   og højden  h      har vi:

    Arealet  =   ½·h·(a + b)      Indsæt alt dét, du kender og find den anden paralelle side. Sæt f.eks. a = 22, så skal du finde  b.


Skriv et svar til: areal beregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.