Matematik

areal beregning

23. august 2011 af postej86 (Slettet)

har denne følgende opgave.

En stue har en bredde på 42 dm har et areal på 36 m2

berergn stuens længde i meter

42 dm =4,2 m2  4,2/36 =8.6 meter ik??

men skal også finde stuens omkreds i meter??

HÅBER I KAN HJÆLPE


Brugbart svar (1)

Svar #1
23. august 2011 af ramme2 (Slettet)

Stuens areal er længde gange bredde.    36 m2 = 4,2m * længde     længde = 36m/ 4,2 m =

omkreds = 2* længde+ 2* bredde                  og    bredde = 4,2 m2      beregn omkreds


Skriv et svar til: areal beregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.