Fysik

modstande

26. august 2011 af postej86 (Slettet)

hej har fået denne opgave :

3 elektriske modstande på henhpldsvis 24, 55 og 70 ohm forbindes parallel.

beregn den resulterende modstand??

på forhånd TAK...


Brugbart svar (3)

Svar #1
26. august 2011 af mathon

 

   konduktanserne er additive

                                                      Gp = G1 + G2 + G3

                                                      1/Rp = 1/R1 + 1/R2 + 1/R3

                                                       1/Rp = 1/(24 Ω) + 1/(55 Ω) + 1/(70 Ω) = 0,074134 Ω-1

                                                        Rp = 1/(0,074134 Ω-1) ≈ 13,5 Ω


Svar #2
26. august 2011 af postej86 (Slettet)

MANGE TAK FOR SVAR


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. august 2011 af mathon

 

            (sum({25,55,70}^-1))^-1


Skriv et svar til: modstande

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.