Tysk

Rettelse af tyskoversættelse

28. august 2011 af hellesin (Slettet) - Niveau: C-niveau

Er der nogen som kan hjælpe mig med at se om disse er rigtigt oversat?

a) Han lod sit hår farve rødt = Er ließ seine Haare rot farben.

b) Om lørdagen sover de længe = Am Samstag, schlafen sie lange.

c) Månen skinnede hvidt over landskabet = Der Mond schien weiß auf die Landschaft.

d) Paula overdriver altid sine historier = Paula übertreibt immer seine Geschichten.

e) Titanic er sunket i 1912 = Titanic ist sinken im Jahr 1912.

Håber i svarer hurtigt igen. På forhånd tak.
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. august 2011 af Tyskfødt (Slettet)

Det her er en gentagelse af tråden " Rettelse af oversættelse" af 27.8.,kl. 21.55


Skriv et svar til: Rettelse af tyskoversættelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.