Matematik

Hjælp- Multiplikation

28. august 2011 af Blomsthehe (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej. Kunne bruge noget hjælp her:

Med lommeregner:

a) 5,9 * 6.7 = 39,53

b) 5.,9 * (-6,7) = - 39,53

c) (-5,9) * 6,7 = - 39,53

d) (-5,9) * (-6,7) = 39,53

Sammenlign de opgaver der giver samme facit, og forklar hvilke regnereglere lommeregneren har brugt?

Spørgesmålet til jer er : Hvilke regneregler bruger lommeregneren?


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. august 2011 af Moderatoren

Hvilke regneregler kender du?

 

Kig på dem du kender og find så ud af om de er blevet brugt af lommeregneren.


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. august 2011 af locatio (Slettet)

#0 Tænker du på plus minus regneregler, jamen så skal du bare huske på, at +(-)=-, +(+)=+,(-)(-)=-,-(+)=-. 


Svar #3
28. august 2011 af Blomsthehe (Slettet)

Det kan godt være +/- regneregler. ?

Men, bruger man så også +/- regneregler hvis det er gange?


Skriv et svar til: Hjælp- Multiplikation

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.