Matematik

Bestem arealet af M

28. august 2011 af Sps9999 (Slettet) - Niveau: A-niveau

To funktioner f og er g er bestemt ved :

f(x) = x^3 og g(x)=8

Graferne for f og g afgrænser med andenaksen en punktmængde M, der har et areal.

20 = ( g(8) - f(x^3) dx =

Er der en der kan hjælpe mig vidre med den her... Kan ikke huske hvordan... :-(

Og evt. en der ved hvordan man taster den ind i CAS ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. august 2011 af peter lind

Du skriver det forkert ned, hvilken formodentlig er grunden til at du ikkr kan komme videre Det bliver ∫02 8-x3dx


Svar #2
28. august 2011 af Sps9999 (Slettet)

Desværre ikke grunden.. Kan ikke huske hvordan man regner vidre der fra...


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. august 2011 af peter lind

Brug at ∫a*xndx = a*xn+1/(n+1)


Skriv et svar til: Bestem arealet af M

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.