Matematik

Tangent til graf

30. august 2011 af Imprafir (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hvordan er det man kan bevise at en tangent, er en tangent for en graf. Jeg har tangenten med ligningen: y=x-5 og grafen med funktionen: g(x) = -2x^2+13x-23

Tangenten er allerede en tangent for grafen med funktionen f(x) = x^2-5x+4 


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. august 2011 af Isomorphician

Sæt de to funktioner lig hinanden og løs.

Hvis der kun er én løsning er det en tangent.


Skriv et svar til: Tangent til graf

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.