Dansk

Essay - Hjælp til at komme videre.

31. august 2011 af Peggy1234 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

 Hej alle sammen :)

Jeg har fået et essay for til imorgen og lige nu sidder jeg bare fast.

Man skulle tage udgangspunkt i en af fire oplevelser. Jeg har valgt denne:

"Din mobiltelefon har ringet mange gange, og det irriterer dig at blive forstyrret"

Indtil videre er jeg kommet lidt ind på, hvor surt det kan være at blive forstyrret, når man koncentrerer sig om noget andet og hvorfor mobilen bliver brugt til så meget unødvendigt blandt de unge.

Som sagt sidder jeg fast, så jeg ville høre om nogle af jer havde nogle gode forslag til hvordan jeg kommer videre, og nogle gode relaterende emner som jeg også kan komme ind på?

Det ville hjælpe mig meget! 

Mvh.


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. august 2011 af majask

 Du kunne skrive at det kan ødelægge hvis man fx. er i gang med at lave noget svært og så bliver hylet ud af den :).. Ej, jeg ved det ikke :)


Brugbart svar (0)

Svar #2
31. august 2011 af Binnar (Slettet)

F.eks. kunne du skrive om, hvad teknologi har gjort ved unge, ment på den måde, at vi er meget afhængige af vores telefoner, og på trods af vi bliver forstyrret, så vælger vi at tage den alligevel i stedet for at slukke den.


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. september 2011 af rakijovic

I forlængelse af #2:

I takt med at mobiltelefonerne er blevet mere og mere avancerede, er det nu også muligt at surfe på nettet via mobilos, og dermed fx opdatere sin fb-status eller twitter og hvad ved jeg. Jeg kender én som flittigt sidder på fb via mobilen, og jeg tror ærlig talt det kun er et spørgsmål om tid før hendes statusopdateringer begynder at lyde "sidder og skider" eller "drikker morgenkaffe". :D

Men for at vende tilbage til #0; det er et vist paradoks i at folk på den ene side ikke vil forstyrres, men på den anden side ikke kan få sig selv til at slukke mobilos, eller idet mindste sætte den på lydløs. Det er som om man risikerer at gå glip af alverdens morskab og livets bedste oplevelser i den time eller halvanden man ikke er tilgængelig for omverden.

Bredbåndsforbindelserne, hvormed man er online 24/7, har ikke just hjulpet på folks netafhængighed. Jeg husker dengang i 1996-1997 (f**, jeg er gammel...hehe) hvor min familie fik ny computer og netforbindelse, og jeg sad foran ICQ (datidens fjæsbog (f***, jeg ér sgu virkelig gammel..haha)). Dengang var netbrugerne ikke nær så præsenshysteriske på nettet som de er nu på fb og twitter. Fx loggede man på ICQ, fik småchattet med hvem der nu var tilgængelig, hvorefter man loggede af både ICQ og nettet, og der kunne snildt gå 24 timer før man loggede på igen. Det var så også dengang hvor pålogning var ekstra besværlig og dyr, da vi brugte modem og betalte pr. minut for netforbindelse -- i dag, hvor hver og hveranden har bredbånd, medfast måndelig afgift, ta'r det jo ingen tid lige at smutte inden om fb og se hvad der sker, og med mindre man har decideret forbrugsbegrænsning på datatrafikken, kan man jo i teorien sidde på fjæsbogen el. lign. døgnet rundt til samme pris.

- - -

Vriendelikheid is net sinisme wat 'n jol gekry het! 


Brugbart svar (0)

Svar #4
09. november 2018 af Mattthhæ

Hej, nu ved jeg det er længe siden. snart 8 år siden, men jeg har den sammen problem, jeg skal nemlig vælge en af 4 oplevelser at skrive om. Og jeg har så valgt at vælge den med mobiltelefonen. Jeg vil bare høre om du stadig har det essay du har skrevet? Så jeg måske kunne får noget inspiration. på forhånd, tak. 


Skriv et svar til: Essay - Hjælp til at komme videre.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.