Matematik

Vektorer

01. september 2011 af Eva32 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hvad gør jeg??

betragt vektorerne:

a = (2,3)

b=(5,t)

Bestem værdier af tallet t for hvilke vinklen mellem a og b er

a) 31


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. september 2011 af Studieguruen (Slettet)

Benyt formlen

cos(v) = (a • b) / (|a|·|b|) ,

hvorved du vil få en ligning i t, som løses.


Svar #2
02. september 2011 af Eva32 (Slettet)

tusiiiiiiiiiind taaak


Skriv et svar til: Vektorer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.