Matematik

opgave i lineær funktion

02. september 2011 af dreamoller (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej alle jer gode mennesker, herinde på Studieportalen :-)

Så er jeg igen kommet i problemer - denne gang med funktioner.

Opgaven hedder:

"Grafen for en lineær funktion går gennem punkterne (4,141) og (18,712). Bestem forskriften for funktionen."

Jeg håber, at der er nogen som kan hjælpe mig.

Kærligst Andrea.


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. september 2011 af mette48 (Slettet)

y=ax+b hvorhældningen  a = (y2-y1) / (x2-x1)

find a

indsæt a og det ene talpar i y=ax+b og isoler b


Skriv et svar til: opgave i lineær funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.