Matematik

Fælles faktor udenfor parentese?

04. september 2011 af MartinYThienNguyen (Slettet) - Niveau: B-niveau

Nogen der kan hjælpe mig med at regne denne her udtryk ud:

a2b + ab2 - 3ab


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. september 2011 af Anxyous (Slettet)

ab forekommer i alle led.


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. september 2011 af lunkente (Slettet)

ab(a + b - 3)


Svar #3
04. september 2011 af MartinYThienNguyen (Slettet)

Kan godt regne ud at  ab er fælles faktor da:

ab x ab = ab2         og         ab x 3 = 3ab

Det er a2b, der forvirrer mig

 


Brugbart svar (0)

Svar #4
04. september 2011 af Euroman28

det er jo  bare a^2 *b = a^2 b

- - -

Der er Matematik i alt.


Svar #5
04. september 2011 af MartinYThienNguyen (Slettet)

Forstår det nu. Tak skal I ha' :-)


Brugbart svar (0)

Svar #6
04. september 2011 af lunkente (Slettet)

#3

Kan godt regne ud at  ab er fælles faktor da:

ab x ab = ab2     <--- ab*ab=a2b2

Du skal huske at du også har a*a :)


Skriv et svar til: Fælles faktor udenfor parentese?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.