Matematik

vektor

06. september 2011 af praveena (Slettet)

hvordan kommer man fra det ene til det andet: (3,3) + (27/13     -18/13) til = (66/13    21/66)

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. september 2011 af Euroman28

hvad forsøger du at skrive?

- - -

Der er Matematik i alt.


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. september 2011 af Hansenhans123 (Slettet)

Kan du uddybe det bedre så det rent faktisk er forståeligt for andre end dig selv :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. september 2011 af Andersen11 (Slettet)

Der er tale om addition af de vektorer (3 ; 3) og (27/13 ; -18/13) . Det drejer sig om at vise, at

3 + (27/13) = 66/13 , og

3 - (18/13) = 21/66 .

Det første er korrekt, mens det sidste ikke er korrekt; det er nok en tastefejl for 21/13 . \

#0 -- Brøker forlænges til deres fælles nævner, hvorefter de kan lægges sammen.


Skriv et svar til: vektor

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.