Matematik

hvor meget vejer isoleringsmateriale.

06. september 2011 af JulieHjortshøjSørensen (Slettet) - Niveau: 8. klasse

På et tag blev der lagt 200 mm tyk isolering.

taget hvda mål som vist på tegningen nedenfor. 

-Hvor stort var taget?

Isoleringsmaterialet havde en rumvægt på 40 kg/m3.

-Hvor meget vejede idoleringsmaterialet? 

 

Er helt lost igeen.. har brug for hjælp. :-)

Vedhæftet fil: Picture 191.jpg

Brugbart svar (1)

Svar #1
06. september 2011 af Andersen11 (Slettet)

Beregn tagets areal, og beregn så rumfanget af isoleringsmaterialet. Gang rumfanget med isoleringens massefylde til bestemmelse af isoleringens vægt.


Svar #2
06. september 2011 af JulieHjortshøjSørensen (Slettet)

Hvordan regner man areal? Og hvordan regner man rumfang?
Er helt væk.. og hvad betyder mestemmelse? Jeg er ikke så klog så klog..

:-/ Undskyld hvis jeg er besværlig..


Brugbart svar (1)

Svar #3
06. september 2011 af Andersen11 (Slettet)

#2

Del figuren af tagets areal op i et rektangel og en retvinklet trekant. bestem arealet af rektanglet og trekanten hver for sig og læg arealerne sammen.

Hvis der er ting, du ikke forstår, må du repetere de relevante afsnit i din bog.


Brugbart svar (1)

Svar #4
06. september 2011 af autodidakt (Slettet)

beregning af areal = formel for trapez = 1/2 højde (6 m) x længde (15 m) + længde (20 m) =210 m2

vægten = 210 m2 x 0,2 meter = 42 m3 x 40 kg/m3 = 1680 kg.


Svar #5
07. september 2011 af JulieHjortshøjSørensen (Slettet)

Vil det så sige at svaret er 1680 kg.? :.-)


Brugbart svar (1)

Svar #6
07. september 2011 af Andersen11 (Slettet)

#5

Ja, det er korrekt. Det fremgår jo af #4.


Svar #7
07. september 2011 af JulieHjortshøjSørensen (Slettet)

Men hvor stort er taget så?


Brugbart svar (1)

Svar #8
07. september 2011 af Andersen11 (Slettet)

#7

Tagets areal fremgår da også af #4.


Svar #9
07. september 2011 af JulieHjortshøjSørensen (Slettet)

210 m2?


Brugbart svar (1)

Svar #10
07. september 2011 af Andersen11 (Slettet)

#9

Ja, det står jo i #4 .


Brugbart svar (0)

Svar #11
04. november 2012 af artiz2730 (Slettet)

Hey jeg har HELT det samme for og jeg går også i 8. klasse.
Jeg mangler kun at finde ud af hvor meget isoleringsmaterialet vejer.
Jeg kan godt se at i har skrevet, at det vejer 1680 kg. Men jeg vil gerne finde ud af, hvorfor det lige præcis bliver 1680kg.
Nogen der kan forklare det HURTIGST MULIGT???
Ville blive rigtig glad, hvis i kunne forklare det trin for trin :)


Skriv et svar til: hvor meget vejer isoleringsmateriale.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.