Tysk

Er disse 2 korte sætninger korrekte?

08. september 2011 af Hijsa - Niveau: B-niveau

Hej alle sammen!

Mit spørgsmål er bare om disse to sætninger på tysk er korrekte:

1. Vi vil gerne fortælle om Brandenburg. = Wir möchten über Brandenburg zu erzählen.

Og

2. Der er en længere historie bag, men det vil vi ikke gå i dybde med = Es gibt eine lange Geschichte hinter sich, aber wir werden nicht in die Tiefe gehen mit.

Hvis I gider svare - Mange tak på forhånd :)

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. september 2011 af Tyskfødt (Slettet)

1. Vi vil gerne fortælle om Brandenburg. = Wir möchten gerne etwas  über Brandenburg zu erzählen.

2. Der er en længere historie bag, men det vil vi ikke gå i dybde med = Es gibt eine lange Geschichte hinter sich, aber wir werden nicht in die Tiefe gehen 

Mit Bud:  Dahinter verbirgt =gemme sich eine längere Geschichte, aber das wollen wir hier nicht vertiefen eller näher erläutern = uddybe.
 


Svar #2
08. september 2011 af Hijsa

Jamen mange tak for dit svar så! (n_n)


Skriv et svar til: Er disse 2 korte sætninger korrekte?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.