Matematik

Beregn x og y, i linjens ligning

08. september 2011 af Mboss95 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Beregn ud fra den fundne sammenhæng y når x = 12,8, og
beregn x nar y er 7,1.

 

Ved ikke hvad sammenhængen mellem x og y er i linjens ligning (Hvis der er nogen)

 

Ville også gerne have en forklaring på hvordan man regner y ud når x = 12,8

og hvordan man regner x ud når y = 7,1

 

På forhånd tak :)


Brugbart svar (1)

Svar #1
08. september 2011 af Studieguruen (Slettet)

Har du evt. linjens ligning? I så fald kræver det bare at du indsætter dine værdier af y og x i linjens ligning.


Svar #2
08. september 2011 af Mboss95 (Slettet)

Linjens ligning er y=0,6875x-2,9625


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. september 2011 af Studieguruen (Slettet)

#2

Du finder således y ved at indsætte x = 12,8 i ligningen

y = 0,6875·12,8 - 2,9625 = 5,8375


Skriv et svar til: Beregn x og y, i linjens ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.