Matematik

har brug for et matematik geni !

09. september 2011 af signe35 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg skal finde den eksakte værdi af X men skal jeg gange ind i parantesen? og hvordan gør man den med 1/2 ??

1/2(1+x)=7 


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. september 2011 af Isomorphician

Du kan gange med 2 på begge sider af lighedstegnet, så der står:

(1 + x) = 14


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. september 2011 af Zebraaaaa (Slettet)

Først ganger du ½ med 1 = ½

Så ganger du ½ med x = ½x

 

½ + ½x = 7


Svar #3
09. september 2011 af signe35 (Slettet)

super jeg prøver 


Brugbart svar (1)

Svar #4
09. september 2011 af Andersen11 (Slettet)

#0

Du fik også hjælp til den samme opgave i denne tråd https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1065201 . Der er ingen grund til at køre den samme opgave i flere forskellige tråde.


Skriv et svar til: har brug for et matematik geni !

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.