Matematik

Procent!!!

12. september 2011 af Rezwan9 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Spørgsmål:

beregn forskellen i antallet af rensede vogne fra 2003 til 2004. Svar: 5439-4699= 740 S-togvognes forskel

A. Hvor mange % er antal rensede togvogne steget fra 2003 til 2004? Og der er steget 740 S-togvogne. Men hvordan laver man det om til % ?


Brugbart svar (1)

Svar #1
12. september 2011 af nordfyn (Slettet)

(slut - start ) / start * 100

 

5439-4699 / 4699 * 100 = 15,74 % stigning


Svar #2
12. september 2011 af Rezwan9 (Slettet)

#1


(slut - start ) / start * 100

 

5439-4699 / 4699 * 100 = 15,74 % stigning

 

Tak


Skriv et svar til: Procent!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.