Matematik

Hjælp til løsning af ligning

12. september 2011 af WeeDeeOh (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej,

Er der nogle, der kan hjælp med løsningen til denne ligning:

4-3x = 8+1/3x


Brugbart svar (1)

Svar #1
12. september 2011 af mathon

står der

             4 - 3x = 8 + (1/3)x    ?        

 


Svar #2
12. september 2011 af WeeDeeOh (Slettet)

Ja, det det er det der skal stå... Min fejl!


Brugbart svar (1)

Svar #3
12. september 2011 af Amnh (Slettet)

x= -1,2


Svar #4
12. september 2011 af WeeDeeOh (Slettet)

Hvordan fik du det til det?


Brugbart svar (1)

Svar #5
18. september 2011 af Amnh (Slettet)

mathcad

 


Skriv et svar til: Hjælp til løsning af ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.