Matematik

Fart!!! HJÆLP!

12. september 2011 af Rezwan9 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Formel: Man udregner bremsetallet ved denne formel: bremsevægt i ton / vægt i ton x 100

Togets bremsevægt er vægten af lokomotiv, vogne og gods. Togets vægt er vægten af lokomotiv og vogne.

A. Beregn togets bremsetal. Svar: 101,6 / 101,6 = 1 1 x 100 =   bremselænge = 100

B. Undersøg hvor stor farten højst må være hvis bremselængden skal være under 1000 m

Ledetråde: fil

Vedhæftet fil: Mat. Afl. Opg. 3,7.xlsx

Brugbart svar (1)

Svar #1
12. september 2011 af SuneChr

Efter samme princip:

https://www.studieportalen.dk/forums/Thread.aspx?id=1003822

Dit link forstår jeg nu ikke i forb. med nærværende spørgsmål.

 


Skriv et svar til: Fart!!! HJÆLP!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.