Matematik

Ligning (x+1)(x-1)=(x-2)^2

13. september 2011 af joeeey (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej

Jeg har brug for hjælp til løsning af denne ligning

(x+1)(x-1) = (x-2)^2


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. september 2011 af peter lind

Brug reglen om produktet af 2 tal sum gange de samme 2 tals differens på venstre side

Brug reglen om kvadratet på en to leddet størrelse på højre side


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. september 2011 af Andersen11 (Slettet)

Benyt kvadratsætningerne til at gange parenteserne ud, reducer og isoler x. Leddene med x2 forsvinder.


Skriv et svar til: Ligning (x+1)(x-1)=(x-2)^2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.