Matematik

hjælp liniære funktioner

13. september 2011 af mikkelb13 (Slettet) - Niveau: C-niveau

om en liniære funktion f med Dm(f)=[-4;8] oplyses følgende:

f(3)=2 og f(7)=-1

bestem værdimængden Vm (f).


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. september 2011 af Andersen11 (Slettet)

Bestem først forskriften f(x) for linien gennem punkterne (3;2) og (7;-1) . Værdimængden bestemmes af de to værdier f(-4) og f(8) .


Skriv et svar til: hjælp liniære funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.