Matematik

Hjælp til ligning med brøker

13. september 2011 af Cerebrum (Slettet)

Hej.

Kan nogen hjælpe med at løse denne ligning 1/3x+5=-5/12+7x

Mange tak

 

 


Brugbart svar (1)

Svar #1
13. september 2011 af Andersen11 (Slettet)

Mener du

1 / (3x+5) = -5 / (12 + 7x)   , eller

(1/3)x + 5 = -(5/12) + 7x  ?

Parenteser benyttes til at præcisere, hvad der skal divideres med hvad.


Svar #2
13. september 2011 af Cerebrum (Slettet)

Nej  det den anden du havde skrevet. dårligt man ikke kan indsætte en brøk.

 


Skriv et svar til: Hjælp til ligning med brøker

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.