Matematik

afsæt punkter!!!!!

14. september 2011 af anjahør (Slettet)

jeg er virkelig ikke så godt nar det kommer til at afsætte punkter, så håber nogle er lidt bedre end mig!
 

i et kodinat synstem skal jeg afsætte 3 punkter, 
x=2
y=x+3

y= -2
 

i kan bare forklare det på den måde at der jo er 4 '' bokse ' 
vi kalder dem, bare 1,2,3,4 (lodret), starter fra venste


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. september 2011 af Studieguruen (Slettet)

Jeg tror, at folk har svært ved at forstå din opgaveformulering. Kan du måske omformulere opgaven i mere præcise vendinger, så det bliver nemmere at hjælpe?


Skriv et svar til: afsæt punkter!!!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.