Matematik

- parentes regning :)

17. september 2011 af JustinBieberMinMand (Slettet)

Hvordan regner jeg dette stykke ud? :

(-56) : 8


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. september 2011 af la12 (Slettet)

Du siger 56:8 = 7 Og fordi at - er stærkere end + bliver svaret -7


Svar #2
17. september 2011 af JustinBieberMinMand (Slettet)

Tusind tak for hjælpen :D

 


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. september 2011 af la12 (Slettet)

Det var så lidt.


Brugbart svar (0)

Svar #4
17. september 2011 af Chrystine (Slettet)

Udregningen er jeg enig i, men
jeg er ikke med på argumentet "fordi at - er stærkere end +" ...

Minus gange minus giver jo plus. Eksempel:   -56 : (-8) = +7.

Måske skal man hellere sætte - udenfor parentes.
Man får stadig (-56) : 8 = (-1) · (56: 8) =  (-1) · 7 = -7
Du behøver ikke engang mellemregningerne med (-1), når du ved at minus gange plus giver minus.


Brugbart svar (0)

Svar #5
17. september 2011 af YesMe (Slettet)

Hvorfor er der sådan nogle mærkelige regler, hvor

- * - = +

- * + = -

+ * + = +

+ * - = -

??


Skriv et svar til: - parentes regning :)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.