Matematik
areal under graf?
nogen, som kan hjlæpe med denne opgave?
se vedhæftede fil..
Svar #1
17. september 2011 af peter lind
Brug at arealet under kurven mellem a og b er ∫abf(x)dx = F(b)-F(a) og regnes negativ når det ligger under x-aksen.
Svar #3
17. september 2011 af peter lind
F er givet i opgaven som stamfunktionen til F. a og b er afhængig af hvilket interval du regner i. a er den venstre ende af intervallet, b er den højre ende i intervallet.
Svar #4
17. september 2011 af Magnus22 (Slettet)
Jeg forstår det stadig ikke.. ∫62f(x)dx?
F kan jo være 4 ting?
Vil du ikke prøve at løse opgaven med mellemregning, så jeg kan se hvordan du gør?
Svar #5
17. september 2011 af Andersen11 (Slettet)
#4
De relevante værdier for stamfunktionen F(x) er givet i opgaven.
For punktmængden M er den afgrænsende funktion f(x) ≥ 0, hvorfor arealet af M er
A(M) = 0∫2 f(x) dx = F(2) - F(0) = 11 - 0 = 11 .
For punktmængden N er den afgrænsende funktion f(x) ≤ 0 , hvorfor arealet af N er
A(N) = - 2∫6 f(x) dx = - (F(6) - F(2)) = F(2) - F(6) . Aflæs selv værdierne i tabellen.
Skriv et svar til: areal under graf?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
