Matematik

Procentregning

18. september 2011 af Tanja87 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvordan er det nu lige at man lægger procenter til et tal?

F.eks. Læg 300 % til 500 kr.

eller 342 kr + 10 %

Håber virkelig nogen kan hjælpe!


Brugbart svar (1)

Svar #1
18. september 2011 af placebo321 (Slettet)

300 % til 500 kr = 300*(1/100)*500 kr + 500 kr = 2000 kr

Du finder altså hvor meget 300 % er af 500 kr og lægger dette til de 500 kr

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. september 2011 af mathon

 

                 (500 kr)·4 = 2000 kr

                 (342 kr)·1,10 = 376,20 kr


Skriv et svar til: Procentregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.