Matematik

S.O.S! kubikmeter

19. september 2011 af ulrikke95 (Slettet) - Niveau: C-niveau

hvor mange kubikmeter kan en kugleformet olietakt rumme? (radius på 0.75)

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. september 2011 af NejTilSvampe

søg på "rumfang kugle".


Brugbart svar (1)

Svar #2
19. september 2011 af RuneNaundrupDahl (Slettet)

V = 4/3·π·r3 

 

V = 4/3 * pi * 0.75^3 = 1.76 m3


Skriv et svar til: S.O.S! kubikmeter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.