Kemi

Svag base

19. september 2011 af uiouio (Slettet)

hvad gør jeg forkert

Beregn pH i en 0,2M opløsning af ethylamin (C2H2NH2). Kb = 5,6·?10?^(-4).

pK_B=log?(5,6·?10?^(-4) )=-3,25

pOH=1/2·(pK_B-logc_B )⇒pH=1/2·(5,6·?10?^(-4)-log?(0,2) )=0,349


Svar #1
19. september 2011 af uiouio (Slettet)

har fundet ud af det


Skriv et svar til: Svag base

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.