Matematik

Y/X AKSEN

19. september 2011 af Eksamen12 (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Hej, jeg har brug for hjælp med x og y aksen, der står

 

y=x - 2

 

X | -1 | 2 | 3 |

Y |      |    |    |

 

Hvordan skal man regne dem ud, altså i y aksen ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. september 2011 af Andersen11 (Slettet)

Indsæt hver x-værdi i forskriften og udregn den tilhørende y-værdi. Eksempel:

x = -1 . Indsæt x = -1 i udtrykket for y:    y = (-1) - 2 = -3 .


Svar #2
19. september 2011 af Eksamen12 (Slettet)

hvad med, hvis der ikke står minus foran tallet, hvordan regner man det så ud ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. september 2011 af Andersen11 (Slettet)

#2

Man skal stadig indsætte x-værdien i forskriften for y. I dette tilfælde finder man y ved at trække 2 fra x.


Skriv et svar til: Y/X AKSEN

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.