Matematik

Y og x aksen.

19. september 2011 af Eksamen12 (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Hej har brug for hjælp, til y og x aksen.

 

Y= -3x + 5

 

X |   |   |    |

Y|    |   |    |

Nu står der slet ikke noget, hvordan gøre jeg dette ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. september 2011 af Andersen11 (Slettet)

Det er helt samme fremgangsmåde som i din anden tråd https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1071432 . Jeg har forklaret dig i en besked, at du skal vælge nogle værdier for x og så beregne de tilhørende værdier ved hjælp af forskriften.

Vælg, for eksempel x = 0, x = 1, x = 2, eller vælg de samme x-værdier som i den anden opgave.


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. september 2011 af bluemagic (Slettet)

X værdien er en variable mens -3 og +5 er konstanter, du indsatter fx 1 til 5 i stedet for x og du vil få at de forskellige værdier vil give forskellige y værdier.

 


Skriv et svar til: Y og x aksen.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.