Matematik

rumfang og dimensioner

20. september 2011 af aidasharzad (Slettet) - Niveau: 9. klasse
Hvor tykt er et spillekort, når en bunke med 52 kort fylder 100cm3 og billedfladen er 54cm2?

Brugbart svar (0)

Svar #1
20. september 2011 af AskTheAfghan

Løs ligningen (b);    Rumfang =  l·b·h = 100 cm3   , hvor l·h = 54 cm2


Skriv et svar til: rumfang og dimensioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.