Matematik

gange og dividere

20. september 2011 af Ultraviolet (Slettet)

Hej

 

ganger man den 3x* (2xy/z) således (6x^2y/z) for at få én brøk? 

Hvordan dividerer man (4x/7):3:5 således at man får én brøk?


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. september 2011 af Andersen11 (Slettet)

Ja, 3x·(2xy/z) = 3x·2xy/z = 6x2y/z

(4x/7):3:5 = ((4x/7)/3)/5 = 4x / (7·3·5)


Skriv et svar til: gange og dividere

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.