Matematik

Betydningen af a i den eksponentielle funktion?

21. september 2011 af buster1993 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej (:

Hvad betyder a i den eksponentielle funktion??:

y = b * a^x

Håber i kan hjælpe, for kan simpelthen ikke finde det nogen steder!?

tak på forhånd (:


Brugbart svar (1)

Svar #1
21. september 2011 af SuneChr

a er vækstfaktoren.

Når b > 0  gælder, y er voksende for a > 1  og y aftagende, for 0 < a < 1

y er ikke defineret for  a ≤ 0

I sammensat rentesregning er  a  =  (1 + r)     x = antal terminer  og b = startkapital.


Svar #2
22. september 2011 af buster1993 (Slettet)

Nåår ja, mange tak! :D


Skriv et svar til: Betydningen af a i den eksponentielle funktion?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.