Matematik

hjælp til matematik opgave!!

22. september 2011 af diembabe (Slettet)

Nogen der kan hjælpe mig, har virkelig brug for hjælp.. kan ikke finde ud af deet overhovedet! :( PLEASE

 

Opgave 1. Reducer følgende udtryk:
3·(x+2)+4x-5
  11x-2·(6-3x)
4·(3+4x)-5·(3x+1)
7·(x-3)+(7-2x)·4

Opgave 2. Beregn tallene:
16,7:(21,8-17,9)
  (35,8+78,6):13,7
(18+49)/(0,76-0,28)
(17,3+15,6)·(62,9-54,7)
Opgave 3. Beregn tallene og angiv svarene med 4 betydende cifre:
√(78,95-25,84)  
√( (7,258-6,935)/0,2847+8,254)
√(13,65+?2,848?^2 )-3,985
189,5-√(23418-5364)
Opgave 4. Løs følgende ligninger:
3x+4=5
8x-8=x+7
8x+45=17x-1
13x-7=15-4x


Opgave 5. Løs ligningerne og angiv løsningerne med 4 betydende cifre:
34,98/x=13,85
5,305/x=11,65
68,09= (-189,7)/x
(5,008-6,958)/x=9,024-15,28


Opgave 6.
På en banestrækning kører to tog. Et langsomt, der kører 90 km/time i gennemsnit og et hurtigt, der kører 110 km/time i gennemsnit. Det langsomme afgår 16 minutter før det hurtige, men det ankommer kun to minutter før det hurtige.
Hvor lang tid er det hurtige tog om turen?
Hvor lang er banestrækningen?


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. september 2011 af RuneNaundrupDahl (Slettet)

Opgave 1. Reducer følgende udtryk:
3·(x+2)+4x-5

 

3x+6+4x-5

7x + 1

 

 

 

16,7:(21,8-17,9) =

 

16,7 : 3,9 = 4.28

 

 

 

 

34,98/x=13,85

34,98/13.85= x 

 

x = 2.52

 

 

 

 

Og sådan følger du bare resten af opgaverne igennem. Håber dette hjalp dig lidt.


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. september 2011 af Andersen11 (Slettet)

#1

Kom med dine egne løsninger først. Du skal ikke forvente, at vi bare laver dine lektier for dig.


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. september 2011 af RuneNaundrupDahl (Slettet)

Hvorfor skriver du det til mig Andersen11?


Svar #4
22. september 2011 af diembabe (Slettet)

nej men når jeg slet overhovedet ikke kan finde ud af det?

har brug for at få det forklaret.. 


Svar #5
22. september 2011 af diembabe (Slettet)

og tak Rune :-)


Brugbart svar (0)

Svar #6
22. september 2011 af Andersen11 (Slettet)

#3

Undskyld, det var til #0.


Brugbart svar (0)

Svar #7
22. september 2011 af Andersen11 (Slettet)

#4

Du præsenterer 22 opgaver uden at have gjort det mindste forsøg på at løse bare 1 af dem.


Brugbart svar (0)

Svar #8
22. september 2011 af mette48 (Slettet)

I starten af HF kunne disse opgaver tyde på, at din lærer forsøger at få et indtryk af, hvad I kan og hvad der skal arbejdes med.

Tror du ikke det var en god ide at vise ham/hende det på ærlig vis?


Svar #9
22. september 2011 af diembabe (Slettet)

hvis i ikke har i sinde at hjælpe synes jeg ligesom at i spiler min tid på jeres kommentare :-)

 


Brugbart svar (0)

Svar #10
22. september 2011 af Andersen11 (Slettet)

#9

Det er da bestemt ingen hjælp for dig at få andre til at regne dem for dig og så fyre løsningerne af.

Stykkerne i Opg 2 drejer sig om at lægge sammen og trække fra og dividere. Hvis det virkelig er et problem for dig, har du et helt grundlæggende problem. Her bør du da tage kontakt med din lærer, så du kan få lært og indhentet alt det, du skulle have lært for mange år siden.

Men du spilder din tid, hvis du tror, at du kan lære det ved, at andre laver dine opgaver for dig.


Skriv et svar til: hjælp til matematik opgave!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.