Matematik

Vis, at en ligning er løsning til en anden!! :S

25. september 2011 af MM7 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg har en dum opgave i matematik, og håber på, at jeg kan få noget hjælp herinde.

Opgaven lyder: 

Vis, at f(x)=e^x+2x+3 er løsning til:

dy/dx=y-2x-1

Håber på lidt forklaring til opgaven, på forhånd tak :D


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. september 2011 af mathon

 

     differentier
                           f(x) = y = ex + 2x + 3      og se om du ikke får    dy/dx = y - 2x - 1


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. september 2011 af mette48 (Slettet)

differentier    f(x) = y = ex + 2x + 3

I det udtryk du får for dy/dx lægger du y til og trækker samtidig ( ex+2x+3 ) fra

se hvad du så får


Skriv et svar til: Vis, at en ligning er løsning til en anden!! :S

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.